Skip Navigation or Skip to Content

Hotel 31 Extended Stay

Hotel 31 Extended Stay er et charmerende hotel, der tilbyder prisvenlig indkvartering i hjertet af New York City. Dette hotel ligger i det pulserende kvarter Murray Hill, kun få skridt fra nogle af byens største attraktioner, herunder Empire State Building, Madison Square Garden og Times Square.

Hotellet har komfortable værelser, der er udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, herunder aircondition, gratis trådløs internetadgang, og kabel-tv. Gæsterne kan også benytte hotellets døgnåbne reception, bagageopbevaring og daglig rengøring. Med sin bekvemme beliggenhed og overkommelige priser er Hotel 31 Extended Stay et fremragende valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i New York City.
Udvalgte faciliteter
Business icon
Business
Dyrevenlig icon
Dyrevenlig
120 East 31 Street
New York, NY 10016
Hotel 31 Extended Stay ligger i hjertet af Manhattan og tilbyder nem adgang til nogle af New Yorks mest ikoniske vartegn. Bare et par blokke væk ligger Empire State Building, et arkitektonisk vidunder, der tilbyder en betagende udsigt over byen fra dets observationsdæk. En kort gåtur fra hotellet ligger Madison Square Park, et frodigt grønt område, der er vært for en række offentlige kunstinstallationer og begivenheder hele året rundt. Besøgende kan også udforske det nærliggende Flatiron District, hjemsted for unikke butikker, restauranter, og historiske bygninger.

For dem, der er interesserede i kunst, er Hotel 31 Extended Stay bekvemt placeret i nærheden af flere verdenskendte museer. Museum of Modern Art ligger blot et par gader væk og byder på en stor samling af moderne og moderne kunst. Whitney Museum of American Art, der ligger i Meatpacking District, viser værket fra nogle af landets mest indflydelsesrige kunstnere. Og for elskere af scenekunst er det legendariske Broadway-teaterdistrikt kun en kort metrotur væk.

Foodies vil glæde sig over de forskellige kulinariske tilbud i nærheden af Hotel 31 Extended Stay. Det nærliggende kvarter Koreatown byder på nogle af byens bedste koreanske grill- og gademad, mens Little Italy og Chinatown tilbyder autentiske italienske og kinesiske retter. Besøgende kan også prøve en række internationale smag i nærliggende kvarterer som East Village og Lower East Side. Og for dem, der søger en klassisk madoplevelse i New York, ligger hotellet kun få gader væk fra den berømte Katz's Delicatessen, der serverer deres legendariske pastrami-sandwich siden 1888.
Alle faciliteter
24 Hour Front Desk
Complimentary Local Telephone Calls
Laundry/ Dry Cleaning Service
Business
Safe Deposit Box
library
Internet Access
parking
Restaurant
Bar/Cocktail Lounge
Babysitting or Child Care
Non-smoking
Dyrevenlig
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
24 Hour Front Desk
Complimentary Local Telephone Calls
Laundry/ Dry Cleaning Service
Business
Safe Deposit Box
library
Internet Access
parking
Restaurant
Bar/Cocktail Lounge
Babysitting or Child Care
Non-smoking
Dyrevenlig
Pristrend
Du vil måske også synes om