Skip Navigation or Skip to Content

Crowne Plaza Hy36 Midtown Manhattan, An Ihg Hotel

Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan er et IHG-hotel beliggende i hjertet af New York City. Hotellet kan prale af moderne og stilfuld indretning, der giver gæsterne et behageligt og luksuriøst ophold. Værelserne er rummelige og udstyret med alle de faciliteter, der er nødvendige for et afslappende ophold, inklusive komfortable senge, højhastighedsinternet, og fladskærms-tv.

Hotellet tilbyder også en række faciliteter, herunder et fitnesscenter, en restaurant og en tagterrasse med en fantastisk udsigt over byens skyline. Med sin førsteklasses beliggenhed og fremragende faciliteter er Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan det perfekte valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i New York City.
Udvalgte faciliteter
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
Dyrevenlig icon
Dyrevenlig
320 W 36th St
New York, NY 10018
Crowne Plaza HY36 ligger i hjertet af Midtown Manhattan og er omgivet af et væld af ikoniske vartegn og attraktioner. Kun en kort gåtur væk ligger Empire State Building, en af New York Citys mest genkendelige og historiske strukturer. Besøgende kan tage en tur til toppen for en betagende udsigt over byen.

For dem, der er interesseret i kunst og kultur, er Museum of Modern Art også i nærheden. Museet er hjemsted for en omfattende samling af moderne malerier, skulpturer, og andre kunstværker fra hele verden. Besøgende kan også nyde særlige udstillinger og begivenheder hele året rundt.

Foodies vil glæde sig over hotellets nærhed til nogle af byens bedste restauranter og spisesteder. Fra de travle gader i Koreatown til de trendy barer og caféer i Hell's Kitchen er der ingen mangel på kulinariske lækkerier at opdage. Uanset om du er i humør til en klassisk pizza i New York-stil eller en gourmetsmagningsmenu, er der noget for enhver gane i nærheden af Crowne Plaza HY36.
Alle faciliteter
24 Hour Front Desk
Elevators
Maid Service
parking
disabled facilities
medical services
Non-smoking
Bar/Cocktail Lounge
Fitnesscenter
Dyrevenlig
Laundry/ Dry Cleaning Service
Restaurant
Room service
Safe Deposit Box
Internet Access
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
24 Hour Front Desk
Elevators
Maid Service
parking
disabled facilities
medical services
Non-smoking
Bar/Cocktail Lounge
Fitnesscenter
Dyrevenlig
Laundry/ Dry Cleaning Service
Restaurant
Room service
Safe Deposit Box
Internet Access
Pristrend
Du vil måske også synes om