Skip Navigation or Skip to Content

Global Luxury Suites At Chinatown

Global Luxury Suites at Chinatown er et sofistikeret hotel beliggende i hjertet af Washington, DC. Hotellet tilbyder luksuriøs indkvartering med alle de moderne bekvemmeligheder, som gæsterne forventer af en ejendom i topklasse. Værelserne er rummelige, velindrettede og udstyret med højhastighedsinternet, fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken. Hotellet har også et fitnesscenter, en tagterrasse, og et forretningscenter for at imødekomme behovene hos både forretnings- og ferierejsende.

Hotellet ligger i det pulserende Chinatown-kvarter og tilbyder nem adgang til nogle af byens største attraktioner. National Mall, Smithsonian-museerne og Det Hvide Hus ligger alle inden for gåafstand fra hotellet. Kvarteret er også hjemsted for nogle af de bedste restauranter, barer, og underholdningssteder i byen, hvilket gør det til en ideel destination for foodies og kulturentusiaster. Med sin førsteklasses beliggenhed og eksklusive faciliteter er Global Luxury Suites at Chinatown det perfekte valg for rejsende, der søger et luksuriøst og bekvemt ophold i Washington, DC.
Udvalgte faciliteter
Business icon
Business
Pool icon
Pool
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
825 10th St NW
Washington, DC 20001
Global Luxury Suites ligger i hjertet af historiske Chinatown og tilbyder en førsteklasses beliggenhed for at udforske det pulserende område. Kun få skridt væk ligger den ikoniske Friendship Arch, en farverig gateway prydet med traditionelle kinesiske symboler. Besøgende kan slentre langs de travle gader foret med specialbutikker, restauranter og gadesælgere, der sælger lækre snacks.

En kort gåtur fra lejlighedskomplekset ligger National Portrait Gallery, der viser en fantastisk samling af portrætter af bemærkelsesværdige figurer gennem amerikansk historie. Kunstentusiaster kan også besøge Smithsonian American Art Museum, kun få blokke væk, med en stor samling af amerikansk kunst, der spænder fra kolonitiden til i dag.

For dem, der ønsker at opleve byens natteliv, er Global Luxury Suites bekvemt placeret i nærheden af flere populære barer og klubber. Den nærliggende U Street Corridor er hjemsted for en livlig scene med en række musiksteder, mens kvarteret 14th Street kan prale af en række trendy cocktailbarer og gastropubber. Med så meget at se og lave i det omkringliggende område, er Global Luxury Suites at Chinatown det perfekte udgangspunkt for at udforske alt, hvad Washington, DC har at byde på.
Alle faciliteter
Laundry/ Dry Cleaning Service
Laundry Room
Elevators
Self parking - uncovered
Picnic Area
Business
Wireless Internet Access in guest rooms
Barbecue grill(s)
garden
Rooftop terrace
Rooftop pool
Concierge Services
Pool
Television in common areas
Fitnesscenter
Number of meeting rooms -
Billiards or pool table
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Laundry/ Dry Cleaning Service
Laundry Room
Elevators
Self parking - uncovered
Picnic Area
Business
Wireless Internet Access in guest rooms
Barbecue grill(s)
garden
Rooftop terrace
Rooftop pool
Concierge Services
Pool
Television in common areas
Fitnesscenter
Number of meeting rooms -
Billiards or pool table
Pristrend
Du vil måske også synes om