Skip Navigation or Skip to Content

Churchill At Woodward Building

Churchill at Woodward Building er et luksuriøst hotel beliggende i hjertet af Washington, DC. Hotellet har smukt designede suiter, der tilbyder gæsterne et behageligt og elegant ophold i byen. Værelserne er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv, højhastighedsinternet, og fuldt udstyrede køkkener.

Hotellet tilbyder også en række faciliteter, herunder fitnesscenter, tagterrasse med fantastisk udsigt over byen og døgnåben reception. Hvis du søger komfortabel og bekvemmelig overnatning i Washington, DC, så er The Churchill at Woodward Building dit hjem væk hjemmefra.
Udvalgte faciliteter
Dyrevenlig icon
Dyrevenlig
Business icon
Business
733 15TH STREET NW
Washington, DC 20005
CHURCHILL AT WOODWARD BUILDING i Washington, DC, ligger i et pulserende område med mange seværdigheder. Blot en kort gåtur væk kan besøgende opleve storheden i Det Hvide Hus og dets omkringliggende haver. National Mall ligger også i nærheden og tilbyder en række museer og monumenter, herunder Smithsonian Institution og Lincoln Memorial.

For dem, der leder efter et kulinarisk eventyr, kan det nærliggende Penn Quarter-kvarter prale af en række restauranter, fra klassiske amerikanske retter til internationale retter. Området er også hjemsted for flere ikoniske vartegn, såsom Ford's Theatre og National Portrait Gallery, der giver rigelige muligheder for at udforske byens rige historie og kultur.

Derudover ligger det travle Chinatown-kvarter kun få gader væk og tilbyder en fordybende kulturel oplevelse med sin pulserende madscene og unikke butikker. Uanset om man spiller en kamp på Capital One Arena eller blot går en tur gennem kvarteret, vil besøgende på CHURCHILL AT WOODWARD BUILDING finde sig omgivet af uendelige muligheder for udforskning og opdagelse.
Alle faciliteter
Kitchenette
Dyrevenlig
parking
Business
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Kitchenette
Dyrevenlig
parking
Business
Pristrend
Du vil måske også synes om