Skip Navigation or Skip to Content

Washington Jefferson Hotel

Washington Jefferson Hotel er et charmerende boutique-hotel beliggende i hjertet af Midtown Manhattan. Hotellet har stilfuld og moderne indretning med rummelige og komfortable værelser, der giver gæsterne et fredeligt tilflugtssted fra byens travlhed. Hotellets faciliteter omfatter et fitnesscenter, et business-center og en hyggelig lounge, hvor gæsterne kan slappe af og slappe af.

Hotellets førsteklasses beliggenhed sætter gæsterne i gåafstand fra nogle af New Yorks mest ikoniske attraktioner, herunder Times Square, Theater District og Central Park. Hotellet er også bekvemt placeret i nærheden af en række restauranter, barer og butikker, hvilket gør det til det perfekte valg for rejsende, der ønsker at opleve alt, hvad byen har at tilbyde. Med sin komfortable indkvartering, førsteklasses beliggenhed og fremragende faciliteter er Washington Jefferson Hotel det perfekte valg for et mindeværdigt ophold i New York City.
Udvalgte faciliteter
Restaurant icon
Restaurant
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
318 W 51st Street
New York, NY 10019
Washington Jefferson Hotel ligger i hjertet af Midtown Manhattan og tilbyder nem adgang til nogle af byens mest ikoniske vartegn. Kun få gader væk kan gæsterne besøge Empire State Building, en af de højeste bygninger i verden og et symbol på New Yorks skyline. Besøgende kan tage elevatoren til observationsdækket på 86. sal for panoramaudsigt over byen.

For dem, der er interesseret i kunst, er Museum of Modern Art (MoMA) kun en kort gåtur væk. MoMA er hjemsted for en imponerende samling af moderne og moderne kunst, herunder værker af berømte kunstnere som Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Andy Warhol. Museet er også vært for midlertidige udstillinger hele året, der viser de nyeste trends i kunstverdenen.

Foodies vil ikke blive skuffet over spisemulighederne i nærheden af Washington Jefferson Hotel. Det nærliggende Hell's Kitchen-kvarter er kendt for sit mangfoldige udvalg af internationale retter, lige fra italiensk til thailandsk til mexicansk. Besøgende kan også stoppe ved den berømte Shake Shack for burgere og frossen vaniljesaus, eller få et stykke klassisk pizza i New York-stil på en af de mange pizzeriaer i området.
Alle faciliteter
In Room Movies
Air Conditioned
Safe
Laundry Room
Laundry/ Dry Cleaning Service
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Restaurant
Concierge Services
Health Spa/Massage
Fitnesscenter
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
In Room Movies
Air Conditioned
Safe
Laundry Room
Laundry/ Dry Cleaning Service
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Restaurant
Concierge Services
Health Spa/Massage
Fitnesscenter
Pristrend
Du vil måske også synes om