Skip Navigation or Skip to Content

Sankofa Aban Bed And Breakfast

Sankofa Aban Bed and Breakfast ligger i hjertet af det kulturrige kvarter Bedford-Stuyvesant og tilbyder en varm og hyggelig atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme. De smukt indrettede værelser er prydet med afrikansk kunst og tekstiler, hvilket tilføjer et strejf af ægthed til dit ophold. Personalet er venligt og opmærksomt og sikrer, at dine behov bliver opfyldt med den største omhu og gæstfrihed.

Bed and Breakfast er bekvemt placeret i nærheden af en overflod af restauranter, caféer og barer, så du kan forkæle dig med det lokale køkken og natteliv. Metroen ligger blot et par gader væk, hvilket gør det nemt at udforske alt, hvad New York City har at byde på. Uanset om du er her for en weekendferie eller et længere ophold, er Sankofa Aban Bed and Breakfast det perfekte rejsemål for dem, der søger en unik og autentisk oplevelse.
Udvalgte faciliteter
Gratis morgenmad icon
Gratis morgenmad
107 Macon Street
Brooklyn, NY 11216
Sankofa Aban Bed and Breakfast ligger i hjertet af Brooklyn og tilbyder nem adgang til nogle af byens mest interessante og livlige kvarterer. Blot et par gader væk ligger det historiske kvarter Bedford-Stuyvesant, kendt for sine smukt restaurerede brunsten og livlige gadeliv. Besøgende kan udforske områdets mange butikker, restauranter og gallerier eller tage en spadseretur gennem den nærliggende Herbert Von King Park.

En anden must-see attraktion nær Sankofa Aban er Brooklyn Museum, der ligger kun en kort metrotur væk. Denne institution i verdensklasse er hjemsted for en omfattende samling af kunst og artefakter fra hele verden, inklusive gamle egyptiske skatte, moderne værker af lokale kunstnere, og alt derimellem. Besøgende kan også nyde særlige udstillinger, foredrag, og begivenheder hele året rundt.

Endelig ville ingen tur til Brooklyn være komplet uden et besøg på den ikoniske Coney Island strandpromenade. Beliggende kun få kilometer fra Sankofa Aban, er denne livlige destination ved havet hjemsted for forlystelsesparkforlystelser, karnevalspil og nogle af byens bedste hotdogs. Besøgende kan også tage en dukkert i Atlanterhavet, slappe af på stranden eller se en koncert eller film på det nærliggende amfiteater.
Alle faciliteter
Air Conditioned
Iron/Ironing Board
Hot Tub
Gratis morgenmad
Wireless Internet Access in guest rooms
Laundry/ Dry Cleaning Service
Laundry/ Dry Cleaning Service
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Air Conditioned
Iron/Ironing Board
Hot Tub
Gratis morgenmad
Wireless Internet Access in guest rooms
Laundry/ Dry Cleaning Service
Laundry/ Dry Cleaning Service
Pristrend
Du vil måske også synes om