Skip Navigation or Skip to Content

Private Rooms Near Ewr & Nyc

Private Rooms near EWR & NYC er et budgetvenligt hotel beliggende i Elizabeth, New Jersey. Hotellet er bekvemt placeret i nærheden af Newark Liberty International Airport, hvilket gør det til en fremragende mulighed for rejsende. Værelserne er rene og komfortable, og personalet er venlige og hjælpsomme.

Hotellet ligger også tæt på flere seværdigheder, herunder Jersey Gardens Mall, som er et af de største outlet-indkøbscentre i området. Hotellet ligger også inden for køreafstand fra New York City, hvilket gør det til en fremragende base for at udforske byen. Samlet set er Private Rooms near EWR & NYC en fantastisk mulighed for budgetbevidste rejsende, der ønsker at være tæt på lufthavnen og andre attraktioner.
Udvalgte faciliteter
318 Magnolia Ave
Elizabeth, NJ 07206
Først skal du gå en tur ned ad hukommelsesbanen ved Thomas A. Edison Memorial Tower and Museum, der ligger kun en kort køretur fra dit private værelse. Dette ikoniske vartegn hylder en af Amerikas største opfindere og giver besøgende et fascinerende indblik i Edisons liv og værker.

For en smag af det fri, gå over til Warinanco Park. Denne maleriske park er hjemsted for en smuk sø, vandrestier, og masser af muligheder for udendørs rekreation. Pak en picnic, nyd solskinnet, og nyd en afslappende eftermiddag i disse rolige omgivelser.

Endelig, gå ikke glip af chancen for at opleve den pulserende kulturelle scene i centrum af Elizabeth. Med sit mangfoldige udvalg af butikker, restauranter og barer er der noget for enhver smag her. Så hvorfor ikke tage en afslappet spadseretur rundt i området og nyde atmosfæren?
Alle faciliteter
Laundry/ Dry Cleaning Service
Street parking
Wireless Internet Access in guest rooms
Smoke-free property
Wheelchair accessible – no
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Laundry/ Dry Cleaning Service
Street parking
Wireless Internet Access in guest rooms
Smoke-free property
Wheelchair accessible – no
Pristrend
Du vil måske også synes om