Skip Navigation or Skip to Content

Sun Bright Hotel - Shared Bathroom

Sun Bright Hotel er et budgetvenligt hotel beliggende i Chinatown i New York. Hotellet tilbyder fælles badeværelser og grundlæggende faciliteter, hvilket gør det til et simpelt valg for rejsende på et budget. Beliggenheden er ideel for dem, der ønsker at udforske den unikke kultur og køkken i Chinatown, herunder de nærliggende restauranter og markeder.

Selvom hotellet muligvis ikke tilbyder luksusfaciliteter, giver det et rent og behageligt sted at hvile hovedet efter en dag med at udforske byen. Personalet er venligt og hjælpsomt og tilbyder anbefalinger til nærliggende attraktioner og spisemuligheder. Alt i alt er Sun Bright Hotel et praktisk valg for dem, der ønsker at opleve det pulserende og mangfoldige kvarter Chinatown.
Udvalgte faciliteter
140 Hester Street
New York, NY 10013
Sun Bright Hotel - Shared Bathroom ligger i hjertet af Manhattans Lower East Side og tilbyder nem adgang til nogle af New Yorks mest livlige kvarterer. Kun et par gader væk finder besøgende det travle natteliv i East Village med sine trendy barer, restauranter og musiksteder. For en smag af lokal historie, gå over til Tenement Museum, der tilbyder guidede ture i autentiske immigrantlejligheder fra slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede.

Foodies vil elske at udforske de mange kulinariske lækkerier i Lower East Side, fra klassiske jødiske delikatesser til trendy gastropubber og fusionsrestauranter. Gå ikke glip af et besøg i den berømte Katz's Delicatessen, der har serveret pastrami-sandwich og hotdogs siden 1888. Og for en sød godbid, gå over til den nærliggende Doughnut Plant, som tilbyder en bred vifte af håndværksmæssige donuts i smag som jordnøddesmør og gelé, crème brûlée og sæsonbestemt frugt.

Endelig kan naturelskere nyde en spadseretur gennem den nærliggende Tompkins Square Park, som tilbyder masser af grønne områder, legepladser og hundeløb. Eller tag en kort metrotur til Central Park, hvor du kan udforske miles af vandrestier, picnic i græsset, eller leje en båd på søen. Med så meget at se og gøre i denne pulserende del af byen, er Sun Bright Hotel - Shared Bathroom den perfekte base for dine eventyr i New York City.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
Hairdryer
24 Hour Front Desk
Air Conditioned
Iron/Ironing Board
Iron/Ironing Board
Complimentary Newspaper
Maid Service
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
Hairdryer
24 Hour Front Desk
Air Conditioned
Iron/Ironing Board
Iron/Ironing Board
Complimentary Newspaper
Maid Service
Pristrend
Du vil måske også synes om