Skip Navigation or Skip to Content

Hotel Wales

Hotel Wales i New York, NY, USA er et charmerende boutique-hotel beliggende i hjertet af Manhattans Upper East Side. Hotellet kan prale af 89 rummelige værelser og suiter, hver designet med en unik blanding af klassisk elegance og moderne bekvemmeligheder. Gæsterne kan nyde hotellets restaurant, Sarabeth's East, som tilbyder en lækker menu med amerikanske og internationale retter.

Hotellet ligger kun få skridt fra nogle af New Yorks mest ikoniske attraktioner, herunder Central Park, Metropolitan Museum of Art og Guggenheim Museum. Med sin førsteklasses beliggenhed og luksuriøse indkvartering er Hotel Wales det perfekte valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i New York City.
Udvalgte faciliteter
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
Pool icon
Pool
1295 Madison Ave, Upper East Side
New York, NY 10128
Hotel Wales ligger på Upper East Side på Manhattan og er omgivet af et væld af kulturelle og historiske vartegn. Blot et par gader væk ligger den ikoniske Central Park, der tilbyder besøgende et pusterum fra byens travlhed. Parken kan prale af en række aktiviteter, herunder sejlsport, cykling, og hestevognsture. Derudover ligger Metropolitan Museum of Art lige over parken og viser over 5.000 års kunst fra hele verden.

For dem, der er interesseret i arkitektur og historie, er et besøg på det nærliggende Guggenheim Museum et must. Museet er designet af den berømte arkitekt Frank Lloyd Wright og er et kunstværk i sig selv med sit unikke spiraldesign. Indenfor kan besøgende udforske en samling af moderne og moderne kunst, herunder værker af Picasso, Kandinsky og Pollock.

Foodies vil også nyde det omkringliggende område, med en række spisemuligheder til rådighed. Blot et par gader væk ligger den berømte Shake Shack, der tilbyder lækre burgere og shakes. For en mere eksklusiv madoplevelse tilbyder Daniel, der ligger kun få gader syd, fransk køkken i sofistikerede omgivelser. Med så meget at se og lave i området, er Hotel Wales det perfekte udgangspunkt for at udforske alt, hvad New York City har at byde på.
Alle faciliteter
Kitchenette
library
Fitnesscenter
Pool
American Express
Restaurant
Tennis court
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Kitchenette
library
Fitnesscenter
Pool
American Express
Restaurant
Tennis court
Pristrend
Du vil måske også synes om