Skip Navigation or Skip to Content

Boston Medical Suites At Garrison Square

Boston Medical Suites at Garrison Square ligger i hjertet af Bostons historiske Back Bay-kvarter og er et luksuriøst og roligt tilflugtssted for besøgende, der søger et behageligt og bekvemt ophold i byen. Hotellet kan prale af rummelige og elegant indrettede suiter, hver udstyret med et fuldt udstyret køkken og moderne faciliteter såsom højhastighedsinternet og fladskærms-tv. Ejendommen har også et veludstyret fitnesscenter og en fantastisk tagterrasse med flot udsigt over byens skyline.

Boston Medical Suites at Garrison Square har en ideel beliggenhed kun få skridt fra nogle af byens største attraktioner, herunder Prudential Center, Fenway Park og Boston Public Library. Hotellet ligger også kun en kort gåtur fra det smukke Boston Common og de livlige restauranter og butikker på Newbury Street. Uanset om du er i byen for forretning eller fornøjelse, tilbyder Boston Medical Suites at Garrison Square den perfekte kombination af komfort, bekvemmelighed, og stil.
Udvalgte faciliteter
30 Garrison Street
Boston, MA 12216
Garrison Square-kvarteret ligger i hjertet af Boston og er hjemsted for adskillige seværdigheder. Kun en kort afstand fra Boston Medical Suites kan gæsterne udforske den historiske Fenway Park, den ældste ballpark i Major League Baseball. Sportsfans kan også besøge det nærliggende New England Sports Museum for at lære om regionens rige sportshistorie.

For dem, der er interesseret i kunst og kultur, er Museum of Fine Arts Boston en must-see attraktion. Museet har en omfattende samling af kunstværker fra hele verden, herunder egyptiske artefakter, impressionistiske malerier, og samtidskunst. Besøgende kan nemt bruge timer på at udforske museets gallerier og udstillinger.

Endelig vil foodies elske spisemulighederne i kvarteret Garrison Square. Fra fisk og skaldyr til italiensk køkken er der noget for enhver gane. Lokale favoritter inkluderer The Capital Grille, Island Creek Oyster Bar og Sweet Cheeks Q. Med så meget at se og gøre i området er Garrison Square en levende og spændende destination for besøgende til Boston.
Alle faciliteter
Elevators
terrace
garden
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Smoke-free property
Luggage storage
Barbecue grill(s)
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Elevators
terrace
garden
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Smoke-free property
Luggage storage
Barbecue grill(s)
Pristrend
Du vil måske også synes om