Skip Navigation or Skip to Content

The Blakely by LuxUrban, Trademark Collection by Wyndham

Blakely Hotel Powered by LuxUrban i New York kan prale af sine elegante og rummelige suiter, der er fuldt udstyret med moderne bekvemmeligheder for at sikre gæsternes komfort. Hotellets førsteklasses beliggenhed i hjertet af Midtown Manhattan giver nem adgang til berømte vartegn såsom Central Park, Times Square og Rockefeller Center. Blakely Hotel tilbyder også førsteklasses tjenester, herunder døgnåbent fitnesscenter, business-center og concierge-skranke, der hjælper gæsterne med at planlægge deres rejseplaner. Alt i alt er The Blakely Hotel det ideelle valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i New York City.
Udvalgte faciliteter
136 W 55th St
New York, NY 10019
Blakely Hotel Powered by LuxUrban ligger i hjertet af Midtown Manhattan, kun et stenkast fra nogle af byens mest ikoniske vartegn. En af de mest genkendelige af disse er det tårnhøje spir i Empire State Building, som ligger kun få blokke væk fra hotellet. Besøgende kan tage en elevator til toppen af bygningen og nyde en fantastisk udsigt over byen ovenfra.

En anden nærliggende attraktion er den travle Times Square, som ligger kun en kort gåtur fra hotellet. Dette pulserende kommercielle og underholdningscenter er kendt for sine lyse lys, reklametavler, og travle skarer. Besøgende kan udforske de mange butikker, restauranter og teatre, der ligger langs gaderne, eller bare nyde energien fra dette ikoniske vartegn i New York City.

For dem, der ønsker at udforske byens kulturelle tilbud, ligger Museum of Modern Art (MoMA) kun få gader væk fra The Blakely Hotel Powered by LuxUrban. Dette verdenskendte museum huser en imponerende samling af samtidskunst, herunder værker af nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere i det 20. og 21. århundrede. Besøgende kan også nyde en række specielle udstillinger og programmer hele året rundt.
Alle faciliteter
Maid Service
Safe
24 Hour Front Desk
Elevators
Well-lit path to entrance
Wheelchair accessible (may have limitations)
Wheelchair-accessible path to elevator
Smoke-free property
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Maid Service
Safe
24 Hour Front Desk
Elevators
Well-lit path to entrance
Wheelchair accessible (may have limitations)
Wheelchair-accessible path to elevator
Smoke-free property
Pristrend
Du vil måske også synes om